Set 135° East Hyogo Dry Gin + GinRaw Gastronomic Gin + Portofino Dry Gin
Nakúp aspoň za 100 € a získaš mix 3x Mate Mate 0,33L ZADARMO!
135° East Hyogo Dry Gin je gin vymykajúci sa hraniciam obyčajných vecí a prinášajúci jedinečný chuťový zážitok v štýle Hyogo. Okrem tradičných 50-tich botaník používaných na výrobu suchého britského ginu obsahuje 135° East aj zmes ďalších 5 japonských botaník, ktoré starostlivo vyberal liehovarnícky expert Kimio Yonezawa.
Tento gin bol pomenovaný podľa 135 stupňa východnej dĺžky, ktorý prechádza priamo cez mesto Akashi, kde sa tento gin vyrába. Mesto slúži ako referenčný bod pre určovanie štandardného japonského časového pásma už od roku 1888.
Preneste sa na voňavé pobrežie talianskej Ligúrie do rybárskej dediny Portofino. Malebná dedina s pestrofarebnými domčekmi a tyrkysovým morom bola inšpiráciou pre vytvorenie oceneniami overeného talianskeho ginu Portofino Dry Gin.
Portofino Dry Gin obsahuje až 21 botaník, každé dôsledne vybrané pre svoje prirodzené aromatické vlastnosti. Nájdete medzi nimi miestne borievky, citróny, levanduľu, rozmarín, majorán, šalviu, kosatec a ruže dopestované v botanickej rezervácii na kopcoch Portofina. Tie sa tajomne miešajú s lokálnymi ručne zbieranými ingredienciami a spoločne tvoria tajnú receptúru tohto ginu.
Portofino Gin sa vyrába v 2 hodiny vzdialenej starodávnej talianskej destilérke. Pri každej výrobnej dávke sa kombinujú tradičné a inovatívne metódy destilácie - od starej talianskej destilácie metódou copper pot still, ktorá sa používa aj pri výrobe miestneho likéru a grappy až po majstrovsky zvládnutú modernú technológiu za použitia vákua, ktorá uchováva arómu aj tých najdelikátnejších botaník.
Vyrobený a fľašovaný v Taliansku z ingrediencií prírodného pôvodu. Bez pridávania cukru, konzervantov a dodatočných aróm.
GinRaw je gastronomický gin pochádzajúci z umením žijúcej Barcelony. Za vytvorením stojí dvojica podnikateľov a štyria naslovovzatí majstri: šéfkuchár, someliér, mixológ a parfumér, ktorí do ginu zapracovali výraznú dávku vlastného perfekcionizmu. Ich gin vás prekvapí plným telom a vynikajúcou chuťou, rovnako ako kvalitou a výbuchom vôní.
Destilácia prebieha pri nízkej teplote, aby sa zachovala chuť a vôňa použitých botaník, medzi ktoré patria aj listy citrónovníka, citrón, limetka, kardamóm, koriander a vavrín. Je to neobvyklý a jedinečný gastronomický gin, ktorý vás chytí za srdce.
GinRaw sa vyrába len v malých množstvách so 42,3 % obsahom alkoholu. Odporúčame podávať jemne vychladený v kombinácii s kockami ľadu, tonikom a plátkom limetky. Nachádza sa vo veľmi krásnej minimalistickej fľaši so žltými doplnkami, ktorá zaručene vylepší vašu zbierku alebo vitrínku v bare.
Fľaša sa nachádza v minimalistickej žlto-čiernej darčekovej tube.