Obrázok produktu je ilustračný - detaily poškodeného obalu neposkytujeme z kapacitných dôvodov.
Ron Zacapa Centenario XO 25 je destilovaný z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Ron Zacapa Centenario X.O. je vyrábaný z tých najstarostlivejšie vyberaných rumov o priemernom veku 25 rokov, ktoré sú následne viac ako rok miešané, aby bolo dosiahnutá perfektná rovnováha v zložení vône a chuti. Ron Zacapa Centenario zrel v robustných sudoch americkej whisky a sherry vína Pedro Ximénez po ktorom následne skončil vo francúzskych dubových sudoch, v ktorých predtým zrel koňak. Zacapu XO si najlepšie vychutnáte čisto alebo v miešanom drinku.
Destiléria sa pýši, že ich plantáže sú pre produkciu cukrovej trstiny na najlepšom mieste na svete, vďaka kombinácii mikroklímy, pôdy a teploty. Keď príde čas na kvasenie, destiléria používa vlastný kmeň kvasiniek získaných z ananásu. Tieto kvasinky produkujú špecifickú arómu typickú pre rumy Zacapa Centenario.