Set Prosecco Mix Brut
Nakúp aspoň za 100 € a získaš mix 3x Mate Mate 0,33L ZADARMO!
Le Contesse Prosecco DOC Treviso Brut je talianske suché biele šumivé víno, ktoré bolo vyrobené z hrozna odrôd Glera. Ručný zber, vinohradnícka oblasť Treviso, Taliansko (nadmorská výška 50 m n.m.).
Šumivé víno získané refermentáciou v tlakových nádobach s vybranými kvasinkami a kontrolovanou teplotou. Teraz v novom dizajne.
Perlenie: jemné a dlhotrvajúce
Farba: mäkká slamovo žltá
Vôňa: ovocná, nádych zlatého jablka a hrušky William
Chuť: osviežujúca a krásna
Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.
Je to priam prekvapivo výborná voľba šumivého vína pre aperitív! Mimoriadne dobre sa hodí aj rybám.
Porta Leone Prosecco Spumante DOC Treviso Millesimato Brut je talianske biele šumivé víno, vyrába sa z hrozna odrody Glera. Táto úroda je pestovaná systémom Sylvoz a ručne zbieraná v 10 septembrový deň vo vinohradníckej oblasti Treviso na severe Talianska (nadmorská výška 50 m n. m.). Fermentuje v tlakovej nádobe s vybranými kvasinkami. Plní sa do fliaš a následne sa nechá niekoľko týždňov vyzrieť v upravenom sklade.
Perlenie: jemné a dlhé
Farba: slamená žltá
Vôňa: ovocná s nádychom zeleného jablka, hrušky William s jemnými tónmi bielych kvetov
Chuť: osviežujúca a jemne horká
Vynikajúci ako aperitív. Toto víno sa hodí k pokrmom z rýb. Najlepšie podávať pri teplote 6 až 8°C.
Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Brut je suché prosecco s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).
Perlenie: primerane prchavé, jemné a pretrvávajúce
Farba: svetlá slamovo žltá so zelenkavými odleskami
Buket: intenzívny a ovocný s tónmi žltých jabĺk a citrónov, kvetinové tóny wistérie a agátových kvetov
Chuť: príjemne kyselkavá, svieža, dobre štrukturovaná a príjemne harmonická na jazyku
Výborne sa hodí ako aperitív, ale aj k jedlu. Je to dobrá voľba pre akúkoľvek výnimočnú udalosť.
Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.
Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla.