Set Giusti Asolo Prosecco
Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Brut je suché prosecco s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).
Perlenie: primerane prchavé, jemné a pretrvávajúce
Farba: svetlá slamovo žltá so zelenkavými odleskami
Buket: intenzívny a ovocný s tónmi žltých jabĺk a citrónov, kvetinové tóny wistérie a agátových kvetov
Chuť: príjemne kyselkavá, svieža, dobre štrukturovaná a príjemne harmonická na jazyku
Výborne sa hodí ako aperitív, ale aj k jedlu. Je to dobrá voľba pre akúkoľvek výnimočnú udalosť.
Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C.
Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla.
Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Brut je výborné talianske suché prosecco (biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom.
Je vyrobené z najlepšej odrody hrozna Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko).
Výborne sa hodí ako aperitív a počas jedla. Dokonale sa kombinuje so surovými rybami a morskými plodmi, sviežimi a krémovými syrmi, či korenistými jedlami.
Odporúčame podávať vychladené na teplotu 6 až 8 °C. Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdroju tepla.
Giusti Asolo Prosecco Superiore DOCG Extra Dry je extra suché prosecco (talianske biele perlivé víno) s kontrolovaným a chráneným pôvodom. Vyrába sa z najlepších strapcov hrozna odrody Glera z vinohradu Aria Valentina (vinohradnícka oblasť Veneto – hornatá časť pohorí Montello a Asolo, Nervesa della Battaglia, Taliansko). Výborne sa hodí ako aperitív, ale aj k jedlu. Je to dobrá voľba pre akúkoľvek dôležitú udalosť.
Perlenie: primerane prchavé, jemné a pretrvávajúce
Farba: svetlá slamovo žltá so zelenkavými odleskami
Buket: intenzívny a ovocný s tónmi žltých jabĺk a citrónov, kvetinové tóny wistérie a agátových kvetov
Chuť: svieža, dobre štrukturovaná, na jazyku príjemne harmonická s dobre vyváženou sladkosťou
Podávajte vychladené na teplotu 6 - 8 °C. Skladujte na chladnom mieste, mimo dosahu slnečného svetla a zdrojov tepla.