Prémiový venezuelský tmavý Blended rum Carúpano Reserva Exclusiva 12 sa vyrába zo zmesi rumov, ktoré zreli až do 12 rokov. Následne sa plní do sudov z bieleho amerického duba a zrie ešte niekoľko týždňov. Fľašuje sa so 40 % obsahom alkoholu. Má výborne chuťové tóny slivky, škorice, klinčeku, dreva a medu, ktorým určite neodoláte.
Vďaka svojej neodolateľnej chuti získal niekoľko svetových ocenení a medailí. Fľaša má matnú čierno-modrú textúru. Pre vylepšenie chuti a vône ho odporúčame servírovať v nízkom pohári s dvoma kockami ľadu, plátkom citrónu a tonikom.
Namiešajte si doma skvelý drink Dark 'n' Stormy:
■ 6cl Carúpano Reserva Exclusiva 12
■ 2cl limetková šťava
■ Angostura Bitter
■ Thomas Henry Ginger Beer
Pohár si naplníme kockami ľadu, pridáme zázvorové pivo, dva plátky limetky, čerstvú limetkovú šťavu, Angostura Bitter a na záver dolejeme Carúpano Reserva Exclusiva 12. Celý postup nájdete vo videu.
Venezuelský ultraprémiový tmavý Blended rum Carúpano Reserva Limitada 18 sa vyrába zo zmesi rumov, ktoré zreli až do 18 rokov. Zmes sa naplní do sudov z bieleho amerického duba kde dozrieva niekoľko týždňov. Fľašuje sa so 40 % obsahom alkoholu. Fľaša má matnú bielu textúru a nachádza sa vo veľmi peknom darčekovom obale s modrostrieborným dizajnom.
Ochutnajte pravý venezuelský rum, ktorý vzniká pod rukami ženskej renomovanej master blenderky Carmen López de Bastidas. Carmen sa miešaniu rumov už viac ako 30 rokov!
Pre vylepšenie chuti a vône ho odporúčame servírovať čistý bez ľadu.
Carúpano Reserva Privada 21 je venezuelský tmavý ultraprémiový Blended rum. Vyrába sa zo zmesi rumov, ktoré zreli až do 21 rokov. Následne sa plní do sudov z bieleho amerického duba a zrie niekoľko mesiacov. Fľašuje sa so 40 % obsahom alkoholu. Fľaša sa nachádza vo veľmi peknom darčekovom obale so žltočiernym dizajnom.
Destilería Carúpano sa nachádza v jedinečnej mikroklíme údolia Macarapana-Carúpano, kde vysoká vlhkosť a teploty urýchľujú a zintenzívňujú proces zrenia. Rum má tmavo-jantárovú farbu, bohatú arómu ovocia a kokosu, a komplexnú chuť s dlhotrvajúcim dozvukom. Za celým procesom stojí naslovovzatá odborníčka Carmen López de Bastidas. O čom svedčí aj množstvo vyhratých ocenení.
Pre vylepšenie chuti ho odporúčame servírovať s ľadom a plátkom pomaranču v nízkom pohári.