Set 4x Primitivo
Nakúp aspoň za 100 € a získaš mix 3x Mate Mate 0,33L ZADARMO!
Piccini Frapasso Primitivo di Manduria ročník 2019 je talianske červené víno vyrobené 100 % z hrozna odrody Primitivo di Manduria, vinohradnícka oblasť Puglia, Taliansko. Len málo druhov červeného hrozna na svete oplýva históriou tak zahalenou tajomnom a mystikou ako je to pri hrozne Primitivo, ktoré je opradené nejednou legendou. Pre vinifikáciu sa vyberajú len tie najlepšie strapce a takmer hotové víno dozrieva ešte 6 mesiacov v dubových sudoch.
Vôňa a chuť: výrazne čerešňová zaobalená v čokoláde a klinčekoch, vanilka, kakao a živelné ovocné tóny
Záver: rozliehavý s tónmi sladkého drievka a fíg
Toto víno sa výborne hodí k opekanému mäsu, divinovým steakom a k mäsovým omáčkam.
Podávajte pri teplote 18-20 °C.
Di Camillo Khora Primitivo Di Manduria je talianske tiché červené víno s hrozna odrody 100 % Primitivo, vinohradnícka oblasť Primitivo di Manduria D.O.P., Taliansko. Vyrába sa s pomocou tradičnej vinifikačnej metódy. Na pohľad zaujme krásnou rubínovo červenou farbou, v ktorej sa mihotjú granátové odlesky. Štruktúrovaná chuť pripomína kakao a tabak, kým vôňa k vám priveje ovocné tóny zrelého tmavého ovocia v podobe čerešní, sliviek a černíc.
Farba: rubínovo červená s granátovými odleskami
Vôňa: ovocná, čerešne, slivky a černice
Chuť: štruktúrovaná s tónmi kakaa a tabaku
Di Camillo Atria Primitivo Puglia je tiché talianske polosladké červené víno vyrobené tradičnou vinifikáciou zo 100 % hrozna odrody Primitivo, vinohradnícka oblasť Apúlia I.G.P., Taliansko. Už na prvý pohľad vás očarí krásnou čerešňovou farbou, ktorú sprevádza štruktúrovaná, robustná a opojná chuť s buketom čerešní a jemných kvetov.
Zvyškový cukor: 16,50 g/L
Farba: čerešňová
Vôňa: intenzívna s náznakom čerešní a jemných kvetov
Chuť: štrukturovaná, robustná a sýta
Piccini Origenes Italicae Primitivo de Puglia je talianske červené víno vyrobené z červeného hrozna odrody 100 % Primitivo, vinohradnícka oblasť Puglia IGT, Taliansko.
Hrozno Primitivo rastie naprieč nádherným juhotalianskym regiónom Apúlia a bolo pomenované po svojej charakteristickej vlastnosti – skorom dozrievaní. Po fermentácii sa na konci výroby víno necháva zrieť 3 mesiace vo veľkým cementových nádržiach.
Vôňa a chuť: výrazne čerešňová zaobalená v čokoláde a klinčekoch, vanilka, kakao
Záver: rozliehavý s tónmi sladkého drievka a fíg
Ideálne víno v kombinácii s opečeným mäsom, divinou a mäsovými omáčkami. Podávajte v širokých pohároch o teplote 18-20 °C.