Hakushika Tokusen Junmai Sake pochádza z japonskej prefektúry Hyogo. Svojím bohatým, suchým chuťovým profilom dopĺňa japonské pokrmy, ako sú sushi, sashimi alebo tempura.
Junmai Sake je však aj šikovným doplnkom k pečenému hovädziemu alebo kuraciemu mäsu. Hakushika Tokusen Junmai Sake sa môže podávať zohriate na 45 °C alebo vychladené na 5 °C. Podávajte ho teplé, aby ste zvýraznili jeho arómu, alebo chladené, aby ste zvýraznili jeho chuť.
Univerzálne saké, ktoré dopĺňa jedlá s výraznou chuťou. Jemná medová chuť neprekryje ostatné chute a umožní vám objavovať jednotlivé zložky saké po dúškoch. Vďaka svojmu jemnému profilu je Hakushika Sake solídnym nápojom, ktorý môžete svojim priateľom predstaviť vo svete saké, vhodné pre saké nováčikov.
Obsah alkoholu je 14,5 %.
Farba: číra s jemne žltohnedými odleskami
Vôňa a chuť: mierna, príjemne, suchá, zrelé melóny, hrušky, med
Záver: dlhotrvajúci s medovými tónmi