Táto limitovaná edíca od spoločnosti Don Papa sa destiluje na ostrove Negros na Filipínach. Výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. Tá rastie na najvyšej hore Kanlaon. Po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. Táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. Oloroso sherry sudov a Andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). Tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. Plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť.
Vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.
Chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.
Záver: dlhý, hladký a jemný.




