Almave Ambar Non-Alcoholic Blue Agave Spirit
Almave Ambar Non-Alcoholic Blue Agave Spirit zachytáva prirodzenú rovnováhu medzi agáve, kyslosťou, jemnou ostrosťou a nádychom horkosti, čím vytvára nealkoholický destilát plný charakteru.
Almave sa vyrába podobne ako tequila, vynecháva sa však proces fermentácie, pri ktorom sa z destilátu stáva alkohol. Almave vám umožní zažiť autentickú chuť a kvalitu modrej agáve bez alkoholu.
V chuti cítiť intenzívne tóny hnedého cukru, opečeného dreva a korenia s jemnými tónmi kakaa. Vyvážené agáve, kyslosť, jemná ostrosť a nádych horkosti.
Výsledkom je komplexné vyjadrenie čistej chuti modrej agáve. Perfektne sa hodí na miešanie do vášho obľúbeného tequilového kokteilu. Almave Ambar vzdáva hold nespútanej všestrannosti tequily blanco.
Na voľné večery alebo keď máte prestávku medzi pitím je Almave Blanco vynikajúci nealkoholický destilát, ktorý môžete miešať do svojich obľúbených koktailov.
Autentická chuť Almave pochádza z vyhľadávaných rastlín modrej agáve z vysočiny Los Altos v štáte Jalisco (Mexiko).
Na základe viac ako 20-ročných skúseností s výrobou tequily Master Distiller a jeho tím umne vytvorili najčistejšie vyjadrenie modrej agáve v nealkoholickej forme, plné rovnováhy a sviežej všestrannosti.
Zakladateľ, Lewis Hamilton:
„Som nadšený, že vám môžem predstaviť Almave. Vždy som miloval dobrú tequilu, ale v dňoch alebo nociach, keď som potreboval čistú myseľ - či už večer pred pretekmi alebo počas posedenia s priateľmi - som nemohol nájsť autentickú nealkoholickú možnosť, ktorá by poskytovala prvotriednu kvalitu a zážitok mojich obľúbených plnohodnotných tequíl. A tak sa začala neúnavná snaha vytvoriť nealkoholický destilát, ktorý by nerobil kompromisy v autenticite ani kvalite.
Vyhľadal som preto toho najlepšieho v odbore, majstra destilátora Casa Lumbre Ivána Saldaña - vizionára, ktorý posunul hranice toho, čo si ľudia mysleli, že je v oblasti agávových destilátov možné. Chceli sme si uctiť dušu tequily, prispôsobiť časom overené techniky a vytvoriť komplexný destilát, ktorý by bol verný chuti a tradíciám Jalisca.”