Armagnac Janneau Napoleon je pôsobivou zmesou eaux-de-vie vyberaných so zreteľom na bohatosť a hladkosť – kľúčových elementov štýlu armagnacov Janneau. Boli vyrobené z hrozna odrôd Ugni Blanc a Baco pochádzajúcich z dvoch významných vinárskych regiónov: Bas Armagnac a Tenareze. K jeho výnimočne aromatickej chuti prispel aj výrobný postup zahŕňajúci kombináciu dvoch rôznych štýlov destilácie: dvojitú destiláciu v medených kotlíkoch a kolónovú metódu, ktorou bol destilovaný malý podiel tohto armagnacu. Výsledné destiláty osobitne zreli v francúzskych dubových sudoch po dobu 10 až 12 rokov v dokonalých podmienkach s pravidelným ochutnávaním, až kým v nich nevystúpili na povrch tie najlepšie chuťové vlastnosti. Výsledkom je aromatický, hladký a skvelo vyvážený armagnac jantárovej farby, v ktorom sa prelínajú tóny sliviek, vanilky a nasekanej mäty.
Farba: jantárová
Vôňa: vysoko aromatická s tónmi sliviek, vanilky a nasekanej mäty
Chuť: veľmi hladká a skvelo vyvážená, tóny vanilky a kôstkového ovocia
Záver: korenistý a dlhotrvajúci