Veľmi chutný 5-ročný barbadoský rum Doorly's zo svetoznámej a najlepšej rumovej destilérky na svete Foursquare. Ide o výborne vyvážený rum typický pre tento región, ktorý ponúka množstvo fantastických tónov chutí a vôní.
Zrie 5 rokov v ex-bourbon sudoch, ktoré mu dodali jemnú chuť masla s tónmi vanilky, dubu a sušienok. Je vyrobený z prvotriednej melasy bez pridaných farbív a sladidiel! Odporúčame podávať jemne vychladený s kockou ľadu alebo v klasických kokteiloch ako je Rum Punch.
Sladký bajanský likér, ktorý je nevyhnutný pri výrobe karibských koktailov. Velvet Falernum sa vyrába z cukrovej trstiny, limetky, mandlí a korenia na pečenie. Prvý krát bol vytvorený Johnom D Taylorom z Bridgetownu v roku 1890.
Tento likér je nutnou ingredienciou pre mnohé klasické karibské koktaily, ako sú Rum Swizzle, Corn 'n' Oil alebo klasický Mai Tai. Jeho univerzálnosť a výrazná chuťová stopa z neho robia ideálneho spoločníka pre tvorbu exotických drinkov. Podávajte v koktailoch, ktoré potrebujú jemný sladko-korenistý nádych. Môže sa tiež použiť ako sladidlo alebo aróma do dezertov, čím dodáte svojim kulinárskym výtvorom nádych karibskej exotiky.
Velvet Falernum je viac než len likér – je to kľúč k autentickému karibskému zážitku, ktorý vás prenesie na slnečné pláže Barbadosu s každým dúškom.
Bar bez Angostury je ako kuchyňa bez soli a korenia! Ide o základnú pomôcku pre barmanov ako aj amatérskych nadšencov miešaných nápojov a zásadná prísada radu klasických koktailov ako Mai Tai, Singapore Sling, Old Fashioned atď.
Dodáva vrstvu komplexnosti, zintenzívňuje chuť ostatných ingrediencii, zmierňuje drsnosť liehovín a pomáha pri trávení. Patrí medzi najobľúbenejšie a najkvalitnejšie bittery na trhu! Exportuje sa do viac ako 165 krajín!
Vyrába sa bez sodíka, lepku a je 100 % vegánsky. Bitter sa nachádza vo veľmi peknej minimalistickej fľaštičke, na ktorej sa nachádza zaujímavá etiketa v podobe starých novín.